Next Green knoppar av

Waybler_7956_3k

Next Green knoppar av

Försäljningen av smarta laddsystem övergår till annat bolag

Next Green AB startade sin verksamhet under våren 2017 med två affärsområden;

  1. smarta laddsystem
  2. montageprodukter till laddutrustning

Vi har drivit affärsområdena parallellt och haft god tillväxt inom båda områdena. Men sedan en tid tillbaka känner vi att affärsområdena är relativt olika och ställer skilda krav på oss som företag. Synergieffekterna är inte så många och arbetsvardagen kan bli ganska spretig. Det finns också många tillfällen då vi känt att genom att arbeta med smart laddning konkurrerat med det andra affärsområdets kunder.

Därför har styrelsen i Next Green beslutat att knoppa av försäljningen av smarta laddsystem till bolaget Laddsystem Sverige AB, som från och med 1 september 2023 till 100 % kommer driva allt som har med försäljning av laddboxar, laddtjänster, laddsystem och där tillhörande komponenter. Med i överlåtelsen följer också Paul Eriksson, Robin Sundkvist och Håkan Sundkvist som alltså fortsätter att förse företag, organisationer och föreningar i Sverige med smarta laddsystem fastän i ett annat bolag. Vi har under sommaren arbetat hårt bakom kulisserna för att genomföra den här överlåtelsen och målet är att kunder och samarbetspartners kommer uppleva det som business as usual men under annat namn.

Alla innevarande avtal om laddtjänsteleveranser samt garantiutfästelser kommer automatiskt att övergå från Next Green till Laddsystem Sverige. Samma sak med ordrar och offerter hos Next Green, deras giltighet övergår till Laddsystem Sverige AB.

Laddsystem Sverige AB har som mål att fortsätta den framgångsrika vägen att förse Sverige med laddsystem som gör skillnad. Vi är nu uppe i över 2 000 laddplatser och både efterfrågan och leveranser ökar stadigt bland personalparkeringar, bostadsrättsföreningar och resedestinationer.

Skulle det vara några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av sig till någon av oss.

Varmt välkomna till en ny fas i smarta laddsystemens underbara värld!

Paul Eriksson, tel 070-553 21 90, paul.eriksson@laddsystem.se

Robin Sundkvist, tel 070-430 79 78, robin.sundkvist@laddsystem.se

Håkan Sundkvist, tel 070-539 93 07, hakan.sundkvist@laddsystem.se

 

Lämna en kommentar