Ladda många bilar på befintlig el.

För att det fungera så smidigt som möjligt med övergången från bränsledrivna bilar till eldrivna bilar så måste det vara enkelt att skapa laddplatser. En del i enkelheten är att kunna ladda många bilar på den el som allt som oftast finns framdragen till parkeringsområdet.

Med hjälp av smart teknik kan våra laddsystem ladda 4 – 6 gånger så många bilar som våra kollegor i branschen vid samma storlek av elanslutning.

Det betyder att du sällan behöver investera i nya elnätsanslutningar om du väljer ett smart laddsystem från oss. På så sätt sparar du tusentals kronor om året i elnätskostnader.

Ta betalt på det sättet du vill

Att kunna ta betalt på ett rättvist och korrekt sätt är en självklarhet i våra laddsystem.
Vi gör det enkelt för oss – hos oss är det du som anläggningsägare som är drottning eller kung. Du bestämmer hur du vill ta betalt, hur mycket och av vem. Sedan hjälper vi dig att ställa in detta så systemet blir precis som du vill ha det.
Vill du kunna ha olika taxor beroende på vilken kategori laddanvändare du har? Inga problem, det ställer vi in. Vill du kunna blanda användargrupper, taxor, tillåtna laddtider och betalsätt bland dina laddboxar och platser? Sure, säg hur du vill ha det så fixar vi det.

Enkelt att bygga ut

Vill du gradvis skapa din laddanläggning eller vill du bygga stort direkt? Med ett smart laddsystem från oss väljer du vilket som passar dig. Antingen inleder du med några få laddplatser eller så passar du på att byta många motorvärmarcentraler direkt för att vara med i övergången till utsläppsfria bilar.
Vi hjälper dig i dina beslut och har erfarenhet från tusentals skapade laddplatser.
Har du en egen favoritelektriker eller vill du att vi hjälper dig med allt från projektering till färdigmonterad leverans? Välj vad som passar dig.