Laddsystem utökar i Stockholm/Mälardalen

kh23-1x1

Kjell Hennoks

Säljare smarta laddsystem

Stockholm/Mälardalen

tel. 070-888 77 80

e-post kjell.hennoks@laddsystem.se

Laddsystem utökar i Stockholm/Mälardalen

Tack vare ökad efterfrågan på våra system och laddlösningar utökar vi vår säljkraft till att ha en representant dedikerat för Stokholms- och Mälardalsområdet. Från och med mitten av december 2023 kan vi hälsa Kjell Hennoks ombord på skutan. Kjell utgår ifrån Gustavsberg och kommer ha Stockholm, Uppland, Västmanland och Södermanland som sitt primära distrikt.

- Jag ser mycket fram emot att få dra igång Laddsystem Sveriges satsning i Stockholm och Mälardalen, berättar Kjell Hennoks som varit säljare av tekniska system och lösningar i hela sitt yrkesverksamma liv. Att få vara en del av den omställning som nu sker i samhället känns inspirerande och Laddsystems helhetslösning till platser där man behöver ladda många bilar ska bli trevligt att få jobba med.

- Vi ser fram emot att få arbeta med Kjell och att få någon som utgår ifrån Sveriges hetaste laddmarknad, säger Paul Eriksson, grundare och delägare i Laddsystem Sverige AB. Jag lärde känna Kjell för många år sedan, faktiskt redan under studietiden i början på 90-talet. Sedan är det ju ett stort plus att Kjell är en Morkarl i själ och hjärta, så man vet att det är redigt folk man har att göra med, berättar Paul med glimten i ögat.

Lämna en kommentar