Rad av laddboxar

Stort laddsystem i Birsta, Sundsvall

Permobil, specialisten på utrustning för människor med funktionsnedsättningar, har ett Waybler laddsystem med hela 104 laddplatser. Det är en kombinationslösning som används både för elbilsladdning och motorvärmning, tack vare Wayblers smidiga helhetslösning.

Var som helst

Personalen och gästerna kan ställa sig på vilken parkeringsplats som helst och antingen ladda sin elbil eller värma sin bränslebil. Tack vare olika grupper i Wayblers app hanteras respektive användare efter den kategori man tillhör. Permobil har själva bestämt olika taxor per användargrupp och får en enhetlig lösning till alla sina parkeringar.

Smart strömfördelning

Laddsystemet har en hög avsäkring och kan ladda/värma många bilar samtidigt. Men strömmen övervakas och styrs kontinuerligt av Wayblers patenterade ChargeHub. Om elförbrukningen momentant skulle vara hög i övriga fabriken begränsas ladduttagen under en kort period så att inte den samlade effekten blir för stor. På sådant sätt uppstår inga oönskade effekttoppar och Permobils elkostnader hålls nere.

Mer om Permobil finns under https://www.permobil.com/sv-se

Dela inlägget:

Intresserad av marknadens smartaste laddsystem?

Ring +46 250 800 00 för mer information, eller fyll i uppgifterna nedan så ringer vi upp dig.
Du kan också boka ett första förutsättningslöst digitalt möte i kalender här bredvid