Ny visuell identitet

Whoop whoop, har ni noterat Laddsystems nya visuella identitet? Vi är faktiskt mycket stolta över resultatet med ny logotyp, profilfärger, typsnitt och sist men inte minst, vår helt nya webbplats.

Uppdraget att lotsa oss och framarbeta allt det nya kring vårt varumärke har utförts av 5K Motion Design Studio med genierna Madelena Stunis och Karl-Johan Sanfer vid spakarna. Det har varit ett gediget arbete med många timmars analyserande av mood boards, visuella identiteter och nyckelord. Att få tagit del av Madelenas och Karl-Johans yrkeskunnande har varit en ynnest – de är verkligen skickliga på sitt hantverk.

Arbetet inleddes med en lång intervju där vi fick berätta om oss själva, beskriva vårt företag och vad vi står för. Därefter gjordes kortare genomgång av andra företag i branschen och vilka kulörer och typsnitt som ofta förekommer. Efter en tid presenterade Madelena och Karl-Johan olika mood boards som vi fick återkoppla med vilken känsla som vi som företag vill förmedla. Vi hade fyra olika alternativ som bollades men rätt snart kunde vi tratta ner det till en favorit.

Relativt tidigt i processen frågade Madelena om hon fick tillåtelse att göra en uppdaterad logotyp. Det kändes spontant lite vanskligt att efter mindre än ett år med den första utgåvan lägga den åt sidan och börja använda en ny. Men vi insåg internt att vi måste lita på proffsens kunnande och därför fick de ”fria tyglar”. Madelena och Karl-Johan tog vara på vårt budskap om att smart laddning sker över tre faser och designade vår nya ikon av sinuskurvor som roterar i en cirkulär loop. Det var kärlek vid första ögonkastet!

Ta dig gärna tid att klicka runt här på laddsystem.se och ta del av vårt uppdaterade varumärke. Det är också här som det är enklast att söka kontakt om du är sugen på att veta mer om vad smart laddning skulle innebära för dig.

https://5kstudio.se

Karl-Johan Sanfer

5K Motion Design Studio

Dela inlägget:

Intresserad av marknadens smartaste laddsystem?

Ring +46 250 800 00 för mer information, eller fyll i uppgifterna nedan så ringer vi upp dig.
Du kan också boka ett första förutsättningslöst digitalt möte i kalender här bredvid